Het Smulhuisje

Aan de rand van het bos in Putten staat een sprookjesachtige blokhut. Het lijkt heel klein, maar zoals dat in sprookjes gaat: schijn bedriegt, want het is een volwaardig restaurant en je kunt er heerlijk eten!

Ons verhaal

Waar het begon

Het succesverhaal van Het Smulhuisje begon allemaal 35 jaar geleden met verkoop van ijs aan huis. Een paar jaar later werd dat uitgebreid met een caravan van waaruit naast ijs, ook patat en snacks werden verkocht. Op een gegeven moment kwam daar het broodje hamburger bij en met name dat broodje hamburger werd een megahit; de broodjes hamburger vlogen over de toonbank.

Authentieke blokhut

Er moest verder worden uitgebreid en zo werd besloten om in 1993 een authentieke blokhut te bouwen, Het Smulhuisje. Inmiddels is dit petit restaurant uitgebouwd met een lichte serre en een overdekt verwarmd terras, waardoor er genoeg plek is voor minstens zeventig gasten om aan een tafeltje of de bar rustig van een maaltijd te genieten.

“Een écht familiebedrijf, waar constante kwaliteit en service hoog in het vaandel staan”.

Henky & Patricia van Helsdingen – Eigenaars van Het Smulhuisje

Snackbar, eethuisje of restaurant?

Het Smulhuisje is een echt familiebedrijf. Grondleggers Miep en Henk Helsdingen, die dit charmante eethuisje uit het niets hebben opgebouwd, zijn bijna tien jaar geleden opgevolgd door hun dochter Patricia en zoon Henk jr. en hebben na al die jaren van hard werken nu tijd om van het leven te genieten. Patricia en Henk zetten de zaak met veel plezier samen voort en hebben net als hun ouders constante kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Snackbar, eethuisje, restaurant….de recensies zijn unaniem lovend; van heinde en ver komt iedereen hierheen om te smullen!

Met zorg bereid.

Alle gerechten worden vers en met zorg bereid, de frietjes en snacks smaken extra lekker omdat er in schoon en verantwoord frituurvet word gebakken, de bediening is vriendelijk, attent en snel. Het broodje hamburger neemt nog steeds de ereplaats in, maar op de uitgebreide menukaart staan naast de frietjes en heel veel snacks uit de frituur ook (luxe) broodjes, maaltijdsalades, glutenvrije producten, vlees van een kwaliteit slager, uitsmijters, tosti’s.

Smulfeiten

Cijfers

Jaar

Zitplaatsen

Smulburgers

Soorten wijn

Bestellen

Bestellen?
Bel 0341 - 35 65 63

 

 

 

Onze openingstijden zijn als volgt :

Van dinsdag tot en met zondag van 11:30 t/m 21:00 uur

Maandag zijn wij gesloten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al onze gerechten worden vers en met zorg bereid, de frietjes en snacks smaken extra lekker omdat er in schoon en verantwoord frituurvet word gebakken. De bediening is vriendelijk, attent en snel.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Bestellen of reserveren?

 

Bel 0341 - 35 65 63

 

Eetsaloon Het Smulhuisje  |  Krachtighuizerkern 24b  |  3881 PL Putten